Extra geld verdienen, tip 1: Euroclix

Elke zondag geef ik een tip om makkelijk wat extra geld te verdienen. Soms is dat heel weinig, maar soms kan het ook flink oplopen.

Vandaag begin ik met een spaarprogramma waar ik al heel lang lid van ben en al flink wat geld mee heb bijverdiend: Euroclix. Via Euroclix kan je punten sparen door aankopen te doen of door enquêtes in te vullen. Vooral dat laatste doe ik regelmatig, hoewel ik ook al erg veel punten heb verdiend door het afsluiten van mijn verzekeringen via een Euroclix link.Punten sparen door aankopen

Het punten sparen door het doen van aankopen is eigenlijk heel erg simpel. Je gaat niet direct naar de webshop waar je het normaal zou kopen, maar je gaat eerst naar de Euroclix site. Daar zoek je op de aanbieder (bijvoorbeeld Mediamarkt) en via de link die je daar ziet, ga je naar de gewone Mediamarkt site. Als je dan een aankoop doet, krijg je een bepaald aantal punten per euro terug in Clix. Elke Clix is in het begin 1 cent waard, maar als je langer doorspaart, kan dit oplopen tot 1,7 cent per Clix. Dit lijkt niet veel, maar voor bijvoorbeeld het afsluiten van je zorgverzekeringen via een Euroclix link, kan je zo 2000 clix verdienen. Wat toch weer mooi €25,- is. Ook mijn energiecontract sluit ik jaarlijks over via Euroclix, die dan weer doorlinkt naar Gaslicht.com, waar ik vervolgens een cashback krijg van Euroclix én van Gaslicht.com. Op die manier tikt het toch lekker aan!


Klikken op e-mails

Wat ook een spaar-optie is bij Euroclix, is het klikken op e-mails met reclame. Je krijgt per e-mail waarop je klikt 1 Clix. Het is niet veel, maar het klikken kost dan ook nog geen 2 seconden. Je kan zelf kiezen hoeveel mails je wilt ontvangen per week, dus als je liever geen e-mails ontvangt om op te klikken, kan je dat ook aangeven.


Enquêtes invullen 

Via Euroclix kan je ook heel regelmatig enquêtes invullen. Afhankelijk van hoelang een enquête duurt, krijg je er tussen de 75 en 200 Clix voor. De enquêtes zijn vaak leuk om te doen en de vormgeving is erg goed. 


Uitbetalen

Het uitbetalen via Euroclix gaat gewoon in geld dat je op je bankrekening kan laten storten. Waar andere spaarprogramma's soms alleen uitbetalen in cadeaubonnen, is dat bij Euroclix dus niet het geval.


Wat heeft het mij opgeleverd?

In het afgelopen jaar was ik niet heel erg actief met de enquêtes van Euroclix, maar toch heb ik over dit jaar al 4560 Clix verdiend. De laatste maand ben ik weer veel actiever met het invullen van de enquêtes. Waar ik eerst alleen uitnodigingen weg klikte, doe ik sinds een maand weer regelmatig mee met enquêtes. Maar ondanks dat ik dus weinig heb ingevuld en ook niet extreem veel online koop, heb ik dus al wel zo'n €57,- bij elkaar gespaard op die manier. De jaren daarvoor was het nog meer, hoewel ik het ene jaar actiever was dan het andere. Maar ik heb dus al aardig wat geld verdiend op die manier. Alleen maar door even na te denken voor ik wat koop en het dan via een Euroclix link te doen (hoewel ik dat ook regelmatig vergeet en dan wel flink baal van mezelf...). Ik raad dit dan ook absoluut aan om eens te probeen. Je bepaalt zelf hoeveel tijd het je kost en waar je wel of niet aan mee wilt doen. Maar ondanks dat, kan je toch aardig wat geld bij elkaar sprokkelen in een jaar.


Pro-tip

Dan nog één tip voor als je graag mee wilt doen met verschillende panels of spaarprogramma's: open een apart e-mailadres hiervoor. Op die manier kan je er gewoon op kijken wanneer je wilt en raak je niet geïrriteerd als je je mail opent en er bijvoorbeeld veel reclame-mails staan waar je punten mee kunt krijgen, terwijl je daar op dat moment geen zin in hebt. Je kan dan gewoon, op een tijd dat het jouw uitkomt, de mail openen en alles afhandelen wat erin staat.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Stap 6: Besparen op verzekeringen

Zo regelen wij de financiën

Zo hoog is onze hypotheek momenteel