Extra geld verdienen, tip 2: Factsnapp

 

Daar zijn we weer op zondag, met een tip voor een leuke side-hustle! Deze keer gaat het over Factsnapp. Factsnapp is een app, waarmee je enquêtes in kan vullen. Het fijne van deze app, is dat je een vast bedrag krijgt van €0,10 voor elke vraag die je beantwoord. Het zijn daardoor ook hele korte enquêtes. Vaak ben je binnen 2 minuten klaar. Wel jammer, want juist doordat je per vraag betaald wordt, hoop je dat het wat langer duurt.Hoe werkt het?
Zodra er een vragenlijst voor je klaarstaat, krijg je een pushmelding op je telefoon. Daar staat bij wat het onderwerp is van de vragenlijst en hoelang het invullen ongeveer gaat duren. Je klikt op het push-bericht en gaat direct via de app naar de vragenlijst. Je blijft in de app, dus je wordt niet doorgelinkt naar andere sites. Je vult de vragen in en ziet aan het einde direct hoeveel je verdiend hebt.

En door gebruik te maken van de link in dit artikel, krijg je €1,- aanmeldbonus. Je eerste euro is dus al verdiend.

 

Uitbetaling
Factsnapp betaalt 2x per jaar uit: in juni en in december. Het geld wordt gewoon op je rekening gestort, dus er zijn geen cadeaubonnen of iets dergelijks. Je koppelt je bankrekeningnummer en de uitbetaling vindt automatisch plaats.

 

Wat levert het op
Factsnapp levert niet extreem veel op, omdat er niet erg vaak vragenlijsten zijn. Maar doordat het hele korte vragenlijsten zijn, is het toch één van mijn favoriete enquête-apps. Je kan heel makkelijk tussendoor even een vragenlijst doen. Ik gebruik de app inmiddels een dik jaar en heb er €54,10 mee verdiend. Dat is toch wel een fijne bonus, voor iets wat zo weinig tijd kost.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Stap 6: Besparen op verzekeringen

Zo regelen wij de financiën

Zo hoog is onze hypotheek momenteel