Onze extra inkomsten van oktober

 

Ik schrijf vaak over side-hustles, dus dingen die wij hier thuis doen om wat extra geld te verdienen. Het zijn kleine dingen, waar we kleine extra bedragen mee verdienen, maar het is toch altijd mooi meegenomen. Het leek mij nu ook wel leuk om jullie mee te nemen in hoeveel we daar dan mee verdienen. Nu verschilt dit natuurlijk ontzettend per maand, vandaar dat ik aan het eind van elke maand even een update schrijf over wat we die maand verdiend hebben met onze side-hustles.

En deze keer is dat het overzicht van oktober. In oktober hebben we best wel aardig wat bijverdiend, ook omdat ik had besloten dat ik de 5 december cadeaus wil gaan kopen met geld dat ik bij elkaar spaar met side-hustles. Dus ik heb even extra hard mijn best gedaan. Ik zal ze alles bedragen per categorie even bij langs gaan. Ook heb ik er even linkjes in gezet, zodat je makkelijk kan doorklikken, mocht je het zelf ook leuk vinden om te doen. 

 


QuickThoughts - €34,50

QuickThougts is een app die ik gebruik om vragenlijsten in te vullen. Per vragenlijst krijg je €0,50 en je kan het laten uitbetalen in cadeaubonnen van Bol.com. Aangezien ik bij Bol.com prima Sinterklaas-cadeaus kan scoren, heb ik begin van deze maand besloten om flink actief in te gaan zetten op QuickThoughts. Er staat bij elke vragenlijst hoelang deze is en dat plan ik heel makkelijk even tussendoor. Als ik ’s ochtends nog op bed lig, of ’s avonds tijdens het tanden poetsen, tijdens de lunch, ik doe deze vragenlijsten eigenlijk altijd gewoon wat tussendoor. En dan is het toch best fijn om daar inmiddels in 6 maanden al €109,- mee binnen geharkt te hebben!

 

EuroClix – 820 Clix

Bij EuroClix heb ik deze maand 820 Clix verdiend, dat is gelijk aan ongeveer €11,48, met de huidige 'wisselkoers'. Het zat hem vooral in onderzoeken die ik heb gedaan en ik heb een klein aantal huishoudelijke aankopen gedaan via een EuroClix-link. Dat scheelde ook weer wat. Euroclix zie ik eigenlijk als een spaarpotje voor mezelf, dus ik haal er bijna nooit iets uit. Omdat de Clix meer waard worden, naarmate je er meer van gespaard hebt, laat ik dat mooi staan. Inmiddels heb ik 7996 Clix gespaard in de afgelopen jaren (en dat terwijl ik pas sinds deze maand echt fanatiek ben gaan meedoen), dat staat gelijk aan bijna €112,-.

 

FactSnapp – €3,40

Via FactSnapp heb ik deze maand een flink aantal korte enquêtes gekregen, die me in totaal hooguit 3 minuten hebben gekost. Het is dus geen wonder dat er deze maand niet zo heel veel uit is gekomen. Maar gelukkig telt het spaarpotje zichzelf op bij FactSnapp, want ze betalen 2x per jaar uit, en er staat sinds juni toch weer €14,70 open, dat straks wordt uitbetaald. Toch lekker, voor een paar minuten werk.

 

Panelwizard – €1,80

Ook bij Panelwizard was het deze maand niet om over naar huis te schrijven. Maar ook hiervoor geldt: het heeft me hooguit een paar minuten gekost deze maand, dus ik mag niet klagen. De eerstkomende uitbetaling van Panelwizard is in december en tot nu staat er alweer €33,20 klaar om uitbetaald te worden. Het telt allemaal mooi op, voor de Sinterklaas-cadeaus.


GFK Panel - 1200 punten

Het GFK Panel is ook een leuk panel, met kwalitatief goede vragenlijsten. Hier spaar je punten die je kan inwisselen voor verschillende cadeaubonnen. Per 2000 punten kan je een cadeaubon van €10,- kiezen. Gemiddeld vragenlijst levert zo'n 150 - 200 punten op. Ook doe ik mee met een programma, waarbij ze mijn internetgebruik anoniem kunnen monitoren voor analyse-doeleinden. Dat is volledig optioneel en staat los van het Panel, maar ik doe niks op internet waarvan ik niet wil dat anderen dat weten, dus ik heb me daar ook voor aangemeld. Dat levert per maand 200 punten op. In oktober heb ik voor €30,- aan cadeaubonnen laten uitbetalen en er staan nu nog 2610 punten open. 


Vinted - €31,60

Via Vinted verkoop ik regelmatig kinderkleding. Of speelgoed. Alles wat nog prima is, maar waar iedereen hier thuis is uitgegroeid, zet ik op Vinted. Deze maand heb ik daar €31,60 mee verdiend. Dat was de verkoop van wat Playmobil, zomerkleding en wat jurkjes van mijn dochter. Ook heb ik deze maand winterjassen voor de kinderen gekocht via Vinted. Het kostte mij €18,62, inclusief verzendkosten, voor 2 winterjassen in hele goede staat.

 

Verkoop Marktplaats/Facebook Market - €17,-

We hebben de zolder opgeruimd en daar is nog wel wat bruikbaar spul vandaan gekomen. Veel kleine dingen, want de grotere dingen waren al verkocht, maar de verkoop daarvan heeft toch weer €17,- opgeleverd.

 

Planning komende maand

Dat was het overzicht van deze maand. Voor de komende maand ben ik weer van plan om flink in te zetten op mijn panels. Dat voelt toch een beetje als gratis geld, omdat ik niet het gevoel heb dat het me veel tijd kost. De meeste vragenlijsten zijn ook gewoon heel erg leuk en vooral die van FactSnapp, Panelwizard en QuickThoughts doe ik erg graag. Het is dus een beetje alsof je betaald wordt voor je hobby!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Stap 6: Besparen op verzekeringen

Zo regelen wij de financiën

Zo hoog is onze hypotheek momenteel